Kavak Yelleri Fan Forumları
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kavak Yelleri Fan Forumları

Üye Olun Sizde Ailemize Katılın!!

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

İbrahim ve PeLin Hakkında..

YazarMesaj
-^-LeRy-^-
Admin
-^-LeRy-^-

Rep :
İbrahim ve PeLin Hakkında.. Left_bar_bleue999 / 100999 / 100İbrahim ve PeLin Hakkında.. Right_bar_bleue

İbrahim ve PeLin Hakkında.. Empty
MesajKonu: İbrahim ve PeLin Hakkında..   İbrahim ve PeLin Hakkında.. Icon_minitimePtsi Eyl. 01, 2008 8:05 pm

ya arkadaşlar şuan ellerim titriyo ağlıyorum ya kavak yelleri seti denizliden dönmüşler çünkü biz taksimde oturuoruz annemle teyzem 2 saat önce bu haberi verdiler ama ağlamaktan yazamadım ya onlar bizim ibrahimi ve aslıyı yani mineyi görmüşler bir mağazaya girmişler annemle teyzemde şans eseri aynı mağazadalarmış bi kaç kız onların yanına falan gitmişler çok yakınlarmış mine saçını boyatmış sapsarı olmuş ibrahimle birlikte alışveriş yapıolarmış ordaki kızlar sormuşlar herkez pelinle seni sevgili sanıolar yada sevgili olmanızı istiolar bunun hakkındaki görüşlerin neler falan demişler ibrahimde böyle olması çok doğal dizide boşrol oyuncuları pelinle ben ama aramızda böle bişey yok biz sadece arkadaşız bütün dizi ekibi ole 2 yıldan beri birlikteyiz daghan aslı pelin hepimiz birbirimize uyduk nelerden hoşlanıp hoşlanmadığımızı neyi sevip neyi sevmediğimizi ögrendik dördümüzde ayak uydurduk oyüzden aramızda bole şeyler düşünmeyin demiş sonra ordaki bi kız aslı deniz aşkı tekrar olucakmı diye sormuş ibrahim tam olarak bilmiorum ama sette ole şeyler pek konuşulmuo bizimde ne oyniycağımız bir gün önce verilio oyüzden pek bi bilgim yok demiş sonra resim falan çekilmişler ya düşünebiliyomusunuz annemle teyzem bunların hepsini kulaklarıyla duymuş sevgili olmadıkları mineyle pek ilgilenmemişler sadece 1 kız ilgilenmiş ama yinede ibrahimin yanında pelin olmalıydı pelinle sevgilimisiniz diye sorulduğuna evet demeliydi ya offf ya offf

-alıntı-

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-