kavak yellerinden sonra nasıl bi diide nasıl bi rolde oynamak isterdinn?
Kötü karakteri oynamayacağım bir rolde oynamak isterim
dizide çok ağlıosun dizide gerçek olarak mı ağlıosun ve gerçek hayattada öYlemisin
Dizide gerçekten ağlıyorum. Rolümü en iyi şekilde yapmak isterim. Gerçek hayatta da biraz sulu gözlüyüm galiba.
en büyük hayalin ne acba
Çok fazla hayal kurmam. Hayal kırıklığından holanmam çünkü. En fazla bir adım iilerisini düşünürüm
röprtajında sesinin güzel oldunu duymuştumm hiçç albüm çıkarmakk gibi bi hayalinn warr mıı??
Oyunculuktan başka meslek yapmayı kesinlikle düşünmüyorum.
ilk oyunculuğunu hayat bilgisinbdeki hazal rolü müydü bi sorum daha olcak hayat bilgisindeki oyuncularlamı daha iyi geçiniyordunuz yoksa kavak yellerindeki oyuncularlamı?
Evet ilk dizi deneyimim hayat bilgisi. 2 dizi de benim için çok farklı deneyimlerdi. Bu nedenle ayrım yapmam söz konusu olmaz. Bana çok şeyler kattığına inanıyorum. Özellikle kavak yelleri benim için oyunculuk adına en güzel deneyimdi
dizide yanında uğur olarak pembe biişi var gerçek hayattada da yanında uğur olarak taşıdığın bir eşyan varmı? şimdiden
Uğur olarak boynumdan hiç çıkarmadığım anane yadigari kelebek uçlu kolyem
giyiniş tarzın ve hanımefendiliğinle herkeze örnek oluyorsun senin hayyata örnek aldığın biri varmı
Öncelikle beğenin için teşekkür ederim. Örnek aldığım insan tabiki annem
bız yıne sıze boyle prgramlarda gormek ıstıyoruz.sızmı teklıflerı gerı cewırıyorsunuz yoksa teklıfmı gelmıyor
Arkadaşlar, haftanın 6 günü çalıştığımız için inanın zamanımız kalmıyor. Teklifler tabiki geliyor ve zaman buldukça katılmaya çalışıyoruz
acaba dizideki karakterini seçmek istesen hangisini seçerdin?
bildigim kadariyla En sevdigin seyler: Muzi ve de Sinema´ymis!
Peki hic Evcil Hayvan fln yokmu,veya hayvan sevgisi fln?
Yılandan kediye akla gelebilecek her hayvanı seviyorum. İlginç olacak ama tek arıdan korkuyorum.
bildigim kadariyla En sevdigin seyler: Muzi ve de Sinema´ymis!
Peki hic Evcil Hayvan fln yokmu,veya hayvan sevgisi fln?
Yılandan kediye akla gelebilecek her hayvanı seviyorum. İlginç olacak ama tek arıdan korkuyorum.
oyuncu olmasaydin hangi mesleyi secerdin
Oyunculuktan başka bir mesleği yapabileceğimi düşünemiyorum.
sette günlerinin nasıl geciyo?setteki bir tane anınızı anlatabilirmisiniz?
Sette çok eğlenceli zaman geçiriyoruz. Bütün oyuncularımız çok iyi anlaştığımız ve bir aile gibi olduğumuz için çok eğleniyoruz
sorum zıt karekterleri oynamak hoşunuza gidiyormu
Bir oyuncunun başına gelebilecek en iyi şeydir zıt karakteri oynamak. Beni çok geliştirdi. Biraz hassas bir yapıya sahip olduğum için yıpratıyor ama ağlancak kadar değil.
Sorularım;
Hangi şehiri seviosn? Nerede yaşamak istersn??
En sevdiğin yemek ve renkler neler acaba?
Bir de seyahat yapmaktan hoşlanır mısın?
Örnek Aldığınız oyuncular vr mı?
En sevdiğiniz şarkıı ve şarkıcı kimler??
En sevdiğim şehir İstanbul.
Floranca da yaşamak isterdim.
Tortellini makarnasını çok severim.
Renk yeşil.
Sezen Aksu ve şarkılarını çok dinlerim. Birde Ajda Pekkan...